2021-07-08 07:51:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Olykor egy durva kritika is sokkal többet ér, mint a hazug dicséretek sora

Napi horoszkóp július 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nagyvonalúbban bánhatsz most a pénzzel, vagy a jó tanáccsal, segítséggel. Ez a bőkezűség, a belőled áradó rengeteg energia sok jót tehet a világban, ami mind vissza fog szállni a fejedre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szemléleted, a gondolkodásmódod bizonyára sok változáson megy most keresztül. Ha épp a nyaralásodat töltöd, az utazás is segíthet abban, hogy felnyíljon a szemed, és kicsivel másként láss dolgokat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Munkahelyeden ne legyél szerény, de ne is ess túlzásokba. A tehetség csak akkor nő zsenialitássá, ha láttatni is engedi magát. Sokan szeretnek, talán még rajongóid is akadnak, bátran támaszkodj rájuk. Saját vállalkozásod is beindulhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vigyázz, előfordulhat, hogy nem egy valóságos személybe, hanem egy saját magad által alkotott ideába leszel szerelmes! Ez nem is baj, ha tudod kontrollálni ezt az érzést, de ne akarj semmit számon kérni a másikon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne feledd, hogy amit mutatsz magáról, annak vélnek az ismerőseid, a munkatársaid, és a főnököd. Teljesen mindegy, hogy belül mit is gondolsz, kifelé mutasd azt, ami szeretnél lenni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan baráti látogatásra számíthatsz. Ez felborítja a programodat, de végül is örülni fogsz, hogy így történt. Jó híreket kaphatsz ugyanis szerelmeddel kapcsolatban, s habár nem terv szerint, de jól alakulhat a napod.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon valahogy elfogulatlanabbul és tisztábban látod szerelmi életednek kérdéseit. Ragadd meg az alkalmat arra, hogy a pároddal is nyíltabban beszélsz. Most kevésbé fájnak a szavak. Mindketten higgadtabbak vagytok.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szenvedély néha azokat is magukkal ragadja, akik úgy gondolják, tökéletesen uralják lelküket. Mostanság épp ez történhet veled – valaki annyira elcsavarja a fejed, hogy nem tudod kiverni a gondolataidból.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Olykor egy durva kritika is sokkal többet ér, mint a hazug dicséretek sora. Tehát jobban teszed, ha sértődés helyett inkább elgondolkodnál azon, amit a barátaid vagy közvetlen kollégáid mondanak. Bízz bennük, tényleg a javadat akarják.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy viszonylag nehezen megoldható feladattal találod szemben magad, s mint oly sokszor, megint feltüzeli a tettvágyadat, hogy megmutasd: nem ismersz lehetetlent. És tényleg nem ismersz, ezt a feladatot is remekül megoldod.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan események hozhatnak ki téged és párodat kellemes nyugalmadból. Pedig a váratlan még nem feltétlenül nyugtalanító is egyben. Legyél nyitott, és próbáld meglátni a jót is abban, amit rossznak képzelsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egyszerűen nem lehet visszafogni, annyira szárnyal most a fantáziád. Persze, lehet, hogy elképzeléseidnek csak a tíz százaléka megvalósítható meg a gyakorlatban, mégis ez nem kell, hogy akadályozzon téged a szárnyalásban. Ami késik, nem múlik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: